Hyllested Bjerge

Raindrops keep falling on my head....


På trods af regnen var 9 cyklister mødt til denne dags cykeltur. Og de insisterede på at cykle! På grund af regnen ændrede vi planen for turen, så vi - i stedet for Gravlevturen med besøg på Skærsø gods - cyklede til Hyllested Bjerge.


Regntøjets effekt blev afprøvet, og flere af os blev noget klamme. Men det ødelagde ikke fornøjelsen ved duften af våd skovbund og synet af de grønne forårsfarver, der blev forstærket af det specielle lys gennem regnen.


Ove - vores meget målrettede guide denne tirsdag - ledte os sikkert gennem regnen ad Gravlevstien og Stubbesøvej forbi Ree Park, hvor dyrene skuttede sig i regnen.

Ved Hyllested Bjerge droppede vi gåturen i de våde bakker og krøb i læ under halvtaget ved en bålhytte, hvorfra vi betragtede regnen. Vores fotograf forevigede os her, mens han beklagede, at han ikke havde et undervandskamera.


Men regnen stilnede af, og et kor af fuglestemmer underholdt os på vejen hjem. Ved Stubbe Sø forventede vi at se flokke af gæs, som holder til der. Men de havde gemt sig. Forklaringen fik vi, da vi så en ræv løbe fra søen med en gæsling i munden.


Lidt kolde skiltes vi ad efter en dejlig tur, og jeg selv fik lige en farvelhilsen fra gøgen og nattergalen fra kæret ved Storkhøjevej.


På tirsdag d 30 maj cykler vi igen fra S A Jensens vej 3 kl 10. Turen går ad Gravlevstien med besøg i Skærsøs park. Så håber vi på tørvejr.

Det koster 40 kr at deltage eller et medlemskab af turistforeningen.