Vil du også være medlem af Turistforeningen?

Det kan du blive, enten som erhversmedlem eller ved et personligt medlemskab:

Et personligt medlemskab koster 200 kr. pr. år. Derved er du med til at forstærke indsatsen for at synliggøre området og bevare brandet Ebeltoft og Mols. Vi har, som du sikkert har bemærket, en del cykelture, vi tilbyder lokale og områdets turister. Som medlem deltager du selvfølgelig gratis.


Udover det personlige medlemskab tilbyder Turistforeningen for 300. kr. at få en eventuel feriebolig oploadet på hjemmesiden der bliver besøgt af  mindst 1600 om ugen.

Du kan indbetale kontingentet på reg. nr. 9360 konto nr. 0011127398 og efterfølgende sende dine data på mail til


Et erhversmedlemsskab koster 400 kr. Derved er du med til, at understøtte og forstærke indsatsen for at synliggøre området og bevare brandet Ebeltoft og Mols. Vi har en del cykelture, vi tilbyder lokale og områdets turister. Som medlem deltager du selvfølgelig gratis.


Du har mulighed for, udover erhversmedlemskabet, at tilkøbe en annonce svarende til 300 kr. på Turistforeningens hjemmeside. Annoncen kan være et logo eller et billede af din forretning og vil blive vist på "Lodvigs Billevæg" på Turistforeningens hjemmeside kontinuerligt, - på skift med andre annoncer. Hjemmesiden bliver aktuelt set af omkring godt 1600 personer om ugen.  


Annoncen kan købes for 300. kr. og giver også ret til at få en eventuel feriebolig oploadet på hjemmesiden. 


Du kan indbetale kontingentet på reg. nr. 9360 konto nr. 0011127398 og efterfølgende sende dine data på mail til


Har du yderliger spørgsmål, er du altid velkommen til at formanden på mail: waki8400@gmail.com