Vi starter hver tirsdag kl. 10

fra S.A.Jensens vej 3 i Ebeltoft.


Alle er velkommer - er du ikke medlem koster det 40 kr. pr. voksen.


Du deltager på eget ansvar.  

Her følger de kommende ture

Øer Maritime Ferieby, 28. nov. 2023


Vi cykler til Købmanden i Øer, her stiller vi cyklerne og traver ad små finurlige stier og åbne hedelandskaber i et fantastiske naturområde.


Området blev skabt ved råstofudvinding af Sten- og Gruskompagniet fra 1935-74 og et klondike området opstod efter denne udgravning.


Traveturen bringer os også gennem Øer Maritime Ferieby! - Nordens Venedig som byen også kaldes.


Den Italienske Sti,  5. dec. 2023


Dagens cykel/gåtur er en af vores meget eftertragtede cykelture i nationalparken, idet vi vandrer på den historiske sti ”Den Italienske Sti”. Men inden skal vi på cykel omkring Egil Fischers ferieby i Femmøller. Ved Overmøllen i Femmøller stiller vi cyklerne og traver til Besøgscentret Øvre Strandkær, og retur ad Karen Blixens Italienske sti.

Jernhatten, 12 dec. 2023


Vi skal på denne cykeltur, gennem et af de mange sommerhusområder i Ebeltoft og langs Kattegats kyst, til den velbevarede Skanse fra Englandskrigen. Herfra cykler vi videre til Jernhatten hvor vi stiller cyklerne og traver til toppen, 49 m. over havets overfladeArboretet , 19. dec. 2023


En dejlig cykel/travetur skal vi på i dag. Men først skal vi bestige en kæmpe høj i Handrup med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig, hvorefter vi cykler til arboretet ved Tirstupvejen. Her traver vi blandt 80 år gamle træsorter, der skulle virke som læ i det dengang åbne og sandede område. 


For dem som har lyst, slutter vi turen af med lidt julehygge

hos Strandvejens Konditori. Der spiser vi lidt mad - så husk pungen.