Vi starter kl.10 - hver tirsdag :-)

Læs om alle vores cykelture oppe på fane bladet under cykelturerne.


Deltagelsen  i cykelturen sker på eget ansvar.

Vi starter hver tirsdag kl. 10 fra S.A. Jensensvej 3 (ved ishuset) i Ebeltoft. Alle er velkommen. Er du ikke medlem, koster det 40 kr. pr. voksen.

Gravlevstien 30. maj 2023 - 


Bemærk en ændring i turen.


Vi kommer ind forbi Skærsø Gods og ser der flotte have med rigtig mange

rhododendron buske - som forhåbentligt står i fuldt flor.


Danmarks skønneste natur ligger gemt i denne cykeltur. Vi cykler gennem gammel skov og et stort vådområde.


Vi får også et indkig til vilde dyr ved Ree Park - Ebeltoft Safari. Hjemover skal vi op i fugletårnet ved Djurslands største Sø, - Stubbe Sø og endelig besøger vi Dråby Kirke, også kaldet Djurslands Domkirke, på grund af kirkens størrelse.


NYHED - Tremosegård i Mols Bjerge 6. juni 2023


Fra Ebeltoft køres der mod Femmøller Strand og videre herfra mod Strandkærvej og Molslaboratoriet.

Herfra køres der videre ad Provstskovvej og Toggerbovej til Tremosevej hvor Tremosegård ligger. Gården er for længst revet ned.


Tremosegård er et dybt dødishul, hvor der er en lille sø, et læskur med 2 soverum, der er indrettet i det tidligere, til gården hørende, vandværk samt et toilet.

Efter et hvil og en ”lille en” køres der videre mod Mols Bjerge Vej, hvor vi svinger ind på den anlagte sti der løber langs med vejen.


Der er stejle bakker på turen, men på de værste stykker,  kører vi nedad.

Karpenhøj - den 13. juni 2023


Karpenhøj er Syddjurs Kommunes Udviklings– og oplysningscenter for natur– og friluftsliv. Karpenhøj ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge med den mest fantastiske udsigt over Helgenæs og Ebeltoft. Man får virkelig her en fornemmelse af konsekvenserne af den sidste istid. - Et spændende sted for store og små. PS: Turen her er på asfalt, der er en stor lang bakke op til Karpenhøj


Øer Maritime Ferieby - den 20. juni 2023


Vi cykler til Købmanden i Øer, her stiller vi cyklerne og traver ad små finurlige stier og åbne hedelandskaber i et fantastiske naturområde. Området blev skabt ved råstofudvinding af Sten- og Gruskompagniet fra 1935-74 og et klondike området opstod efter denne udgravning. Traveturen bringer os også gennem Øer Maritime Ferieby! - Nordens Venedig som byen også kaldes.


Den Ita. Sti - 27. juni 2023


Dagens cykel/gåtur er en af vores meget eftertragtede cykelture i nationalparken, idet vi vandrer på den historiske sti ”Den Italienske Sti”. Men inden skal vi på cykel omkring Egil Fischers ferieby i Femmøller. Ved Overmøllen i Femmøller stiller vi cyklerne og traver til Besøgscentret Øvre Strandkær, og retur ad Karen Blixens Italienske sti.