SMASK 

31. JANUAR 2023 KL. 19:30

Arrangør: Syddjurs Teaterforening


Oplev en uromantisk komedie om hjertesorg. Er du nogensinde blevet forladt? Skilt? Gået fra? Eller bare afvist, igen igen? SÅ er SMASK noget for dig! 


SMASK er en forstadsfarce om kærlighedens smerte fortalt gennem tre forskellige historier, der alle finder sted i den samme efterårsmørke provinsby.  


Tre mennesker befinder sig i den desperate, ynkelige, sårbare og smågale tilstand, som vi alle sammen kender, når man bliver alene igen: 


I en latterklub for sorgramte møder vi den unge Ellen, som endnu engang er blevet dumpet, før kærligheden overhovedet har fået lov at spire. Vi oplever Troels blive konfronteret med at skulle lære at sove alene, da han efter 30 års ægteskab pludselig bliver single. Og midt i en kommune-mæglet skilsmisseaftale står Miriam og forsøger at være mor til et barn, hun bliver mere og mere fremmed over for.  


Det unge instruktørtalent Anastasia Nørlund undersøger med SMASK, hvad der sker med det moderne menneske, når det forlades – hvordan klarer vi det at blive fravalgt, i en verden hvor vi er vant til at få det, vi vil have? Intet mindre end hele tre fremadstormendede dramatikere Zakiya Ajmi, Rasmus Krone og Marie Bjørn kommer med deres bud på et karakterportræt af en kærestesorgsramt i denne sammenflettede multiplotfortælling. 


Tag din nabo, mor, drukven, fysioterapeut, ekskæreste eller veninde i hånden og oplev en lige dele trøstende omfavnelse og provokerende spejling! 


OBS! Der anvendes stroboskoplys og røg i forestillingen. 


https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/12818/smask/


Fuglsøcentret

Dragsmurvej 6, Knebel - Syddjurs Teaterforening