RAMSLØGPESTO OG ANEMONER - KALØ VANDRETUR 8 KM - NATUR & VANDRING

25. MARTS 2023 KL. 10:00


Arrangør: Natur Mols


FANTASTISKE NATUROPLEVELSER
Ramsløgpesto og anemoner 
Hestehave Skov - Bregnet - Ringelmose Skov

Vi vandrer en tur i de gamle skove ved Kalø. De krogede træer langs kystskrænten leder straks tanken hen på trolde og eventyr. Turen er meget afvekslende gennem tæt skov og smalle stier, over flade strandenge, brede stier, mange fortidsminder som stendysser og middelalderborgen Kalø Slotsruin. 

Foråret er noget af det smukkeste på Kalø, hvor bøgen er ved at springe ud, de mange hvide anemoner, ramsløg og de blå anemoner på kystskrænten.

På turen er der smagsprøver på den dejlige ramsløgpesto og tips til hvor nemt det er at lave den selv. Der er mulighed for at plukke et par håndfulde ramsløgblade til at tage med hjem. Lidt Praktisk info:


Vi mødes på P-pladsen ved Kalø Slotsruin og vandrer 7-8 km. Vi vil gå på dele af Kalø-etapen på Mols Bjerge Stien i Nationalpark Mols Bjerge. 

Turen er lidt kuperet, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet. Vi holder en længere pause ved frokosttid (mulighed for at tilkøbe frokost eller medbring din egen).

Efter turen er der mulighed for at gå ud til Kalø Slotsruin.

Arrangør: Natur Mols ved biolog Tine Sussi Hansen www.naturmols.dk

Mødested: P-plads ved Kalø Slotsruin
Mødetid: kl. 10.00
Varighed: 4-4½ timer

Pris: 
235 kr. pr. person .
Børn/unge under 18 år ifølge med voksen kr. 115,-.

Frokost: 
Mulighed for tilkøb af frokost (bestilles sammen med tilmeldingen). Frokost består af sandwich (kylling og bacon eller tun), juice og frugt, som udleveres ved turstart.
Du kan sagtens tage din egen frokost med.

Husk:
Godt fodtøj (fx vandrestøvler/vandresko), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj).
Medbring vand, snacks, kaffe/the, siddeunderlag.

Turen er ikke egnet for gangbesværede eller klapvogne.
Det er ikke muligt at have hund med.

Turen kan aflyses ved for få tilmeldinger. I så fald får du naturligvis besked senest dagen inden og refunderet din billet.

Har du brug for flere oplysninger kan du ringe på tlf. 40 97 15 71 eller skriv til tine@naturmols.dk.

Se vores turoversigt på www.naturmols.dk/ture